Properes activitats al Banc Expropriat de Gràcia

PROPERES ACTIVITATS al banc expropiat de Gràcia
Travessera de Gràcia 181 Joanic o Fontana

L’espai està obert cada dia de 17h a 22h. Aquest horari s’ampliarà en funció de les activitats.

Dissabte 5: 16h classe d’iniciació a la guitarra. Cal portar guitarra.

Diumenge 6: a partir de les 11h taller de pintura per a nens i nenes.

Diumenge 6: taller de primers auxilis d’11h a 21h. Si vols participar cal que siguis puntual pel matí i que et puguis comprometre a estar tot el dia.

Dimecres 9: Sopador vegà (20h) + Passe de vídeo (21h): “End civ: resist or die”

“Pelicula de Franklin Lopez que examina l’addicció a la violència sistemàtica i la explotació al medi ambient que domina les cultures “civilitzades” occidentals. Basada en els llibres “Endgame” de l’autor Derrick Jensen on es pregunta: Si la teva terra és envaïda per extraterrestres que destrueixen boscos, enverinen l’aigua i l’aire, i contaminen les collites, resistiries l’ocupació?”

Dijous 10: 19h assemblea de l’espai. Si vols fer alguna activitat o participar del projecte, aquest és el teu moment.

Divendres 11: 19h xerrada «Les energies que ens envolten i com ens afecten a la salut»

Divendres 11: 20h el grup de treball d’habitatge i espai públic de l’assemblea de la vila de Gràcia organitza un cine-fòrum amb el documental «Oscuros portales» de Falconetti Peña. Es farà a la plaça de les Dones del 36, però si plou es passa l’activitat al banc expropiat.

“Situat al centre històric de la ciutat, el vell Barri Xino s’havia convertit en un suculent pastís immobiliari. A la seva Frontera Nord, una legió de cívics aquarterats en museus, universitats i centres de cultura contemporània, esperava a què la policia els netegés els carrers d’insolvents per tal d’apoderar-se’n. A la seva Frontera Sud, els lloctinents de la indústria turística desembarcaven les seves tropes d’ociosos des dels moderns creuers atracats al port. Un setge en tota regla havia començat, una guerra que s’encebava en les dones del carrer. Es lluitava casa per casa … “.

Altres activitats que estan en preparació: classes de salsa (necessitem miralls), de flamenc (miralls i fustes pel terra), de jiu-jitsu (tatamis i quimonos) i biblioteca (llibres que no es puguin trobar a la biblioteca pública).

This entry was posted in Catalá, Eventos and tagged , . Bookmark the permalink.