Barcelona: Una opinió sobre la intenció de buscar pactes de espais okupats i de part del movimen okupa en Vallcarca [CAT]

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/524974

En primer lloc e de dir que la meva opinio es la de algú que em sento politica i emocionalment lligat a la okupacio ” tradicional”o okupacio amb “k” com a forma de lluita no asimilada per el sistema, amb totes les seves mancances, una lluita de la que mi sento part, me la sento meva, pero no en el sentit de propietat, sino ben al contrari, un instrumen de lluita que crec enkara viu i útil que noves generacions poden utilitzar i utilitzen i puguin portar-lo mes enlla, per consolidar un moviment mes fort i siguin capaços de aconseguir i abançar on les generacions anteriors ens vam estancar.tinguin la opció de sentir-se’l seu i qui sap si transformar-lo i dur-lo molt mes enlla.
Per entendre el que está passan a vallcarca e llegit l’entrevista a heura negra col.lectiu de vallcarca que aposta per negociar els espais okupats per tal de aconseguir lloguers socials. Negocian tan amb ajuntament com amb nuñez i navarro. Justifiquen la seva posicióprioritzan els projectes que si realitzen i afirmen k la okupacio no es de ningú i que prefereixen trenka “dogmes antipactes de la okupacio am “k” o tradicional que segons ells no surten del guetto radicalitzat que ells pretenen trenka per tal de teixi reds am els veins dels barris, afirmen k lluiten amb els veins veines per combatre la gentrificacio del barri buscan acords am ajuntament i amb nuñez i navarro per ser efectius en la lluita contra l’especulacio i suposo k ja k son un col.lectiu llibertari, combatre el poder.

Argument deliran i molt tou, com es pot combatre especulació buscan acords amb el principal especulador del barri?? Com es pot combatre el poder i el sistema buscan acords amb l’ajuntament, que especula i que administra el poder i el sistema capitalista a la ciutat?? Esta en contra de pactar ocupació no es un dogma, es lógic e impepinable, res pots negociar amb estat si el k vols es destruir-lo i a mes es absurd i per mi indigne civilitzador i mai revolucionari, en el seu argumentari no encaixa amb okupacio pero no opten per dir, nosaltres ocupem per negociar i res volem saver del movimen okupa tradicional, que es obsolet i que desacresiten tatxan-lo de ravero i drogata. No no nomes no se’n aparten sino que insinuen ser els okupes que lluitaven a can vies o al banc, i u fan, perque son conscients que l’unik que els dona força per negociar es la força de okupacio k tan critiquen. Es el de sempre, els revolucionaris aconsegueixen petites o grans victories que els reformistes s’ atribueixen, i aixi de pasada es queden amb la historia. Kuan tokava ells eren okupes a can vies o al cinema princesa aixo els acredita com a revolucionaris, kuan en realitat son ells els que dinamiten l’herencia revolucionaria d’aquell momen, i els errors de cada revolta del passat a crostas del entorn que s’ aprofitaven del seu sacrifici revolucionari i voluntarios que tan mal a fet a un movimen que a elles els a suposat un sacrifici inmens que ells a pesa de nosaltres an tirat endavan i ningu els pot criticar de buscar pactes, donks qualsevol que hagi fet tan de sacrifici, tanta lluita sofrida, tant de esforç, tants anys i tan dolor que pobre del qui s’ atreveixi a acusar-los de reformistes i de caradures covards que s’ aprofiten de lluites col.lectives per negociar sordidez personals que els permetin segui transforman el mon i les ciutats en llocs mes xaxi lereles i a elles seguir estan en els llocs mes alts de la gerarquia social revolucionaria per ser algu sense fer mai res, i si an de liquidar formes de lluita per generacions futures, u fan perque ells pensen en millora la vida de les veines normals inola lluita de quatre antisistema “en el seu argot insurres” descerebrats que no van enllok.

Mai aconseguiran res negocian amb institucions mes que sortides personals i domesticadores.

VISCA OKUPACIO SALVATGE E INGOBERNABLE!!

LA LLUITA ES COMPROMIS I ALGUN SACRIFICI PERO TAMBE PLAER INMENS E INKOMPARABLE!!

VISCA EL PLAER INMENS DE DEFENSAR EL K ESTIMES!!

DESTAPEM FARSANS CLASISTES I SOVERVIS! VISCA ANARKIA!!!

This entry was posted in Catalá, Noticia, Squatting and tagged , , , . Bookmark the permalink.