Girona: La Teranyina 0

Benvolgudes,

Des del La Teranyina, el nou setmanari de contrainformació de les comarques gironines, volem començar a teixir una xarxa d’informació i comunicació que esperem sigui forta i s’aguanti per molt de temps.
Per això, us enviem el primer número del setmanari, una edició que té la intenció de mostrar de manera concreta el projecte que volem desenvolupar i, a més, en serveix per a realitzar el primer contacte (de molts) amb els col·lectius que conformen els moviments socials d’arreu del territori.
Aquesta primera edició conté una explicació detallada de La Teranyina a la secció de “presentació de col·lectius”, allà trobareu més informació sobre el funcionament del setmanari.
Per acabar, volem destacar que la vida i qualitat de la xarxa que comencem a construir dependrà en gran mesura de les energies que posem totes plegades, ja que està pensada per a tirar endavant mitjançant el suport mutu, on totes siguem un fil que reforça i construeix aquesta xarxa, on totes formem part activa i li donem vida al projecte d’alguna o altra manera.
Per qualsevol dubte o suggerència no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.


La Teranyina

lateranyina @ bastardi . net

La Teranyina-pàgina001 La Teranyina-pàgina002 La Teranyina-pàgina003 La Teranyina-pàgina004 La Teranyina-pàgina005

Setmanari de contrainformació de les comarques gironines

This entry was posted in Catalá, Eventos, La Teranyina, Publicación and tagged , , , , . Bookmark the permalink.