Girona: La Teranyina 12

Una setmana més fidels a l’enviament de la Teranyina, com a gran novetat tenim que hem acabat abans de les 5 de la tarda…. tot un rècord.

Mogudeta aquesta setmana amb el reguitzell de detencions arreu de l’estat, una onada repressiva més sense justificar…. em guardaré els comentaris perque me’ls publiquin a La Teranyina.
La setmana pasada no vàrem poder anunciar les jornades de Mas Àngela, pel que almenys avui hem publicat els seu comunicat, retallat per problemes d’espai, tot s’ha de dir.

Com a convocatòria tenim la concentració davant la Delegació de la Generalitat a Girona el proper dimarts, no hi falteu. En cas que l’anunci de l’Audiència Nacional d’ingrés a presó s’abancés, la concentració es faria el dia després de l’anunci…

Per cert NINGÚ ha encertat la solució al joc de les diferències de la setmana passada…. normal, en un error dels que ens caracteritza vam posar la mateixa foto emmirallada verticalment. Un altre error que vam cometre va ser no indicar que les faves s’han de coure en aigua…. esperem que ningú hagi agafat una indigestió cercant les diferències.

Salut i fins la propera, que portarà novetats

La Teranyina 12


La Teranyina

This entry was posted in Catalá, Eventos, La Teranyina, Publicación. Bookmark the permalink.