Girona: La Teranyina 13

Bones a totes,

13a edició de La Teranyina, en aquesta nova entrega tenim divereses notícies relacionades amb succesos de Girona (concentració contra l’operació Piñata, Mas Ramadà vol pont, una altra polèmica dels Manaies), entre d’altres, l’ONU insta a retirar la llei Mordaza i opinió i anàlisi de l’operació Pinyata.

D’altra banda, fem difusió de dues campanyes que s’activen en breu:

-Jo també estava al Parlament: Amb la força de totes, la seva llibertat. 8 persones condemnades a #3anysxprotestar contra les polítiques de retallades.

Abril. Jornades de lluita:

Dissabte 11: 18h. Concentració davant la seu de CiU C/ Córsega, 331.

Diumenge 12: 12h. Xerrada-debat: Aturem el Parlament, Efecte Can Vies, advocades amb vermút, dinar vegà i música a l’Àgora Jun Andrés.

Dilluns 13: Penja pancartes solidaritat amb les encausades.

Dimecres 15: Repartim el suplement especial de la Directa sobre el cas. Concentracions solidàries per tot Catalunya.

Diumenge 19: Rodegem el Parlament. Cadena humana. Porta una peça de roba groga! 12h: Parc de la Ciutadella, accés Estació de França

-Grup Antirepressiu de Girona: L’educació no està en venda i defensar-la no és un delicte

https://www.youtube.com/watch?v=yQOoaYtNH8I

Vídeo que relata els maltractes que van rebre dos estudiants durant una detenció policial dels mossos d’esquadra en el marc de la protesta estudiantil contra les retalles d’educació que es va portar a terme el desembre del 2011 arran de la visita del President de la Generalitat de Catalunya Artur Mas.

La solidaritat ens fa fortes!

La Teranyina 13


La Teranyina

This entry was posted in Catalá, Eventos, La Teranyina. Bookmark the permalink.