Girona: La Teranyina 15

Amb penes i treballs hem pogut treure aquest nou número de la Teranyina, però per no perdre el costum…. continuem endavant

Aquesta setmana presentem la resolució favorable de l’Ajuntament de Girona a la moció presentada per l’Espai Antiracista Salt-Girona, laconcentració a Girona en protesta per la Sentència condemnatòria d’Encerclem el Parlament, el comunicat de Mares i Pares d’encausats i un reportatge de la Directa sobre la BRIMO dels MMEE. per acabar una notícia sobre la potesta contra PxC a Mataró, aprofitant que aquestes dates també tindrem una concentració de protesta per la presència de nazis als nostres barris amb total impunitat.

Cal comentar que ens ha arribat tard la Kafeta de divendres a Kan Kolmo i comentar que el passe de bideo del Tovell “No us deixarà indiferents” és el kabaret de l’Aniversari de Kan Kolmo

Que us vagi de gust i ho pogueu endolcir amb la mousse begana d’aquesta setmana

La Teranyina
This entry was posted in Catalá, Eventos, La Teranyina. Bookmark the permalink.