Barcelona: Jornades anti Mobil World Congress (CAT-CAS)

CartellEls 15 milions de diners públics que es destinen a l’esdeveniment, el desplegament de més de 3000 agents de policia, la construcció de la L9 i les exempcions fiscals pels congressistes són només alguns dels exemples de l’aliança dels poders locals amb les multinacionals i tota classe d’explotadors.

El futur controlat (SmartCity, Smartphone, BigData…) que ens dissenyen al Mobile World Congress apunta cap a la traçabilitat i registre de tot moviment humà. Es creen formes de dominació cada cop millors tant en l’àmbit laboral com en la pròpia vida personal.

19-20-21 de febrer Jornades AntiMobile World Congress

Divendres 19
18h Xerrada “Desmuntant el Mobile World Congress”
Oca Negra: Assemblea Llibertària del Clot-Camp de l’Arpa

19:30h Xerrada “La precarietat laboral dels treballadors de Telefónica”
Un membre de la Marea Blava

Dissabte 20
12h Passejada “Videovigilància i SmartCity” + Xerrada “Les tecnologies Smart”
Negre i Verd

15h Dinador solidari per finançar el projecte del Correscales de Movistar
Heura Negra: Assemblea Llibertària de Vallcarca

18h Xerrada “El paper de les noves tecnologies en els últims casos repressius”
Oca Negra: Assemblea Llibertària del Clot-Camp de l’Arpa

19:30h Presentació del projecte del WhatsApp alternatiu “Singuasa”
Membres del Sindicato de Trabajadores de Servicios Informáticos

19:30h Taller d’autodefensa digital (comunicació xifrada mitjançant correu electrònic) [porta el teu portàtil!]
Oca Negra: Assemblea Llibertària del Clot-Camp de l’Arpa

19:30h Introducció teòrica al hacktivisme + taller pràctic [porta el teu portàtil]
A cont.
Sopador solidari
Col·lectiu vegà “Verde que te cocino verde”

Diumenge 21
12h Xerrada “Smartphones, Internet i Moviments Socials”
Col·lectiu contra el domini tecnològic “Les Hienes”

14h Vermut
Les Hienes i l’Oca Negra

16:30h Teatre

A l’Ateneu Llibertari de Sants
Carrer Maria Victòria 10,
(Metro Plaça de Sants L5) Mira També: http://antimwc.alscarrers.org

[CAS]

Los 15 millones de dinero público que se destinan a este acontecimiento, el despliegue de más de 3.000 agentes de policía, la construcción de la línea L9 del metro i las rebajas fiscales para los congresistas son solo algunos de los ejemplos de la alianza de los poderes locales con las multinacionales y toda clase de explotadores.   El futuro controlado (Smart City, Smartphone, bigdata…) que nos diseña el Mobile World Congress apunta hacia la trazabilidad i el registro de todo movimiento humano. Se crean formas de dominación cada vez mejores tanto en el ámbito laboral como en la propia vida personal.   19-20-21 de febrero Jornadas Anti Mobile Congress.   Viernes 19 18h Charla “desmontando el MWC” Oca Negra: Asamblea libertaria del Clot-Camp de l’Arpa.   19:30 Charla “la precariedad laboral de los trabajadores de telefónica” Un miembro de la Marea Blava.   Sábado 20. 12h Paseo de observación del control social, videovigilancia y Smart city+ charla sobre tecnologías Smart. Negre i Verd   15h comida solidaria para financiar el proyecto “Correscales de los trabajadores de Movistar” Heura Negra: Assemblea llibertaria de Vallcarca   18h Charla “el papel de las nuevas tecnologías en los últimos casos represivos” Oca Negra: Asamblea libertaria del Clot-Camp de l’Arpa.   19:30 Presentación del proyecto Singuasa (un whatsApp alternativo). Miembros del Sindicato de Trabajadores de Servicios Informáticos de Madrid.   19:30h Introducción teórica al hacktivismo+taller práctico.   19:3h Taller de autodefensa digital (comunicación cifrada mediante correo electrónico.   A continuación cena solidaria Col·lectiu vegà “Verde que te cocino verde”

Domingo 21 12h Charla “Smartphones, Internet y Movimientos Sociales” Col·lectiu contra el domini tecnològic “Les Hienes”   14h Comida Vermut Les Hienes i l’Oca Negra   16:30 teatro en la plaza Málaga.   Todo en Ateneu Llibertari de Sants
Carrer Maria Victòria 10,
(Metro Plaça de Sants L5)
| Mira también:
http://antimwc.alscarrers.org/ |

|

This entry was posted in Castellano, Catalá, Noticia. Bookmark the permalink.