Barcelona: 12ª Mostra del llibre Anarquista 26-29 Maig

cartell_XIIMostraAquest any se celebrarà la 12ª Mostra del llibre Anarquista, en aquesta edició avancem la Mostra unes setmanes i serà entre el 26-29 de maig en espais per concretar del barri del Clot.

La temàtica de les taules serà diversa, encara que aquest any l’eix transversal de la Mostra serà la institucionalització de les lluites pel que els diferents temes s’abordaran des d’aproximacions teòriques i pràctiques, presentant experiències de lluita i autorganització al marge de les institucions.

Convidem a col·lectius i distribuïdores a exposar els seus materials durant el cap de setmana.

En breu estaré disponible el programa sencer i la localització dels debats

This entry was posted in Catalá, Noticia. Bookmark the permalink.